Man šiek tiek keistoka, kad ši rožė neturi labai gausaus gerbėjų būrio, bet jau HMF. Pirkta iš "Petrivic Roses" ir praėjusi vasarą jai pas mane buvo pirma. Krūmelis, jeigu iš viso galima vos nuo žemės pakilusias šakeles pavadinti krūmeliu, buvo apsipylęs gan stambiais žiedais, kurie tiesiog švytėjo. Nelabai suprantu iš kur tas žiedų švytėjimas - geltonos spalvos tik kuokeliai, patys žiedai švelnios rožinės spalvos, kuri intensyvesnė žiedlapių kraštuose, o apie kuokelius jau beveik ir balti. Paprasti tuščiaviduriai žiedai daugiausia 5 žiedlapių, širdies formos, nakčiai susiskleidžia. Rudenį subrandina gausų erškėtuogių derlių. Šiai rožei reikia daug erdvės, kai kur rašo, kad auga iki 3 metrų aukščio ir panašaus pločio. Vieni šaltiniai ją priskiria 4, kiti 5 USDA šalčio atsparumo zonai. Per vasarą pasiekė ko gero mano ūgį, visiškai nesirgo. Jeigu jai niekas nenugrauš šaknų, labai tikiuosi pamatyti nuostabius žiedus jau ant tikro krūmo

1-oje nuotraukoje, krūmelis, kuris kažin ar 30 cm siekia.
3-oje nuotraukoje matome erškėtuoges ant žydėjusių šakelių ir matosi kiek krūmas užaugino naujų šakų.
4-oje nuotraukoje "Complicata" pirmame plane.