Moderatorius: Rūta
Regina, ir kaip Tavo porelė - Iceberg su Burgundy Ice ?Regina rašė:Aš turiu Burgundy Iceberg, kitaip dar vadinama Burgundy Ice. Ir Iceberg pernai pasodinau. Tikiuosi, bus tokia pat graži kaip ir pas kitas
Na, jos ne viena šalia kitos auga, tai gal ir nereikėtų sakyti, kad porelėEsmiralda rašė:Regina, ir kaip Tavo porelė - Iceberg su Burgundy Ice ?Regina rašė:Aš turiu Burgundy Iceberg, kitaip dar vadinama Burgundy Ice. Ir Iceberg pernai pasodinau. Tikiuosi, bus tokia pat graži kaip ir pas kitas
Man ir patiko, ypač gerai, kai žiūri telefone. Gal galėtų Dalia Raimonda tam skirtoje temoje papasakoti, kaip įkėlė, ačiūGema rašė:Labai patogus šitas didelis formatas žiūrėjimui - nebereikia atsidarinėti kiekvienos atskirai.
Taip, Esmiralda, teisingai pastebėjaiEsmiralda rašė:o čia tikrai ta pati rožė visose foto ? Vienose su geltonu viduriuku, o kitose - su tamsiu. Su žiedo amžiumi gal keičiasi ?
Manau, 50 cm yra riba, kaip arti galima sodinti tokias rožes – daugelį taip esu sodinusi, tikrai labai suauga tarsi į vieną krūmą. Arčiau jau būtų joms, manau, kiek per ankšta. Nebent rožės labai nusilpusios ir neaugios, nebent tada bus atskiri krūmai per 50 cm.Regina rašė:Ir pas mane panašaus aukščio užauga. Aš manyčiau, kad gal ir arčiau reikėtų sodinti siekiant didesnės apimties. Nes pasodinus už pusmetrio bus tiesiog du atskiri krūmai. Gal pas Dalią R. ji vešlesnė, platesnė, tai toks atstumas tinkamas, bet pagal mano krūmą - tai tikrai didokas.