Šeštadienį dengsim rožes. Orą gerą žada - be vėjo.
Moderatorius: DaliaRaimonda
Siaubas! Atrodo, kad visos apylinkės pelės pas jus susirinkę. Pagalvojo maisto yra, ant galvų ir kailių nesninga- puikumėlis!mamaviete rašė:man praeita ziema peliukai suvalge nei daug, nei mazai- 6 kg maistelio.
Yra, yra!!!Nijola rašė:Aš dabar drysčiau manyti kad visas rožes galima paguldytiar visgi yra pas ką nors nepaklusnios rožės kurios nepasiguldo žiemos miegui ???
Jos ne odinės, o tokios, nežinau kaip apibūdint, būna tokie sintetiniai bliuzonai, toks minkštas audinys. Sučiupinėt užtenka pirštų, tik kai reikia virves surišti, tada jau nusimaunu, bet jei reik koja krūmą prispaust, tai po keliu pirštinę pasidedu.Regina rašė:Tai jos odinės, tos pirštinės? Ir kaip sekasi sučiupinėt be pirštų?
Gražus tas "ledkalnis" tikrai ir šiais metais keliais žiedais pradžiugino pakartotinu žydėjimu, sakau taip, nes kai pirmą kart žydi lapų nesimato, o antras tada atrodo tik keli žiedukai, visgi reiktų sakyti, kad ji žydi pakartotinai, bet žydi tik pilnai subrendusi rožėLoretaA rašė:Bais norėčiau pamatyti tą "Ledkalnį" gyvai vasarą. Gal man reiks išrauti Blairii Nr. 2, o pasodinti "Ledkalnį"