Pritariu Daliai Raimondai: labai geras nuodas pelėms yra katinas. Pas mane šitas pacanėlis atsirado pernai vasarą. Galvojau, kad po dangalais neįmanoma niekam prasibrauti, bet po žiemos "krūvelės" nudengtose pakrūmėse sako ką kita. Vadinasi apžiūrėjo, aplandžiojo visur. Komposto krūvoj gyvendavo lauko pelių šeimyna, šiemet radau tik galvytę ir uodegytę(N 14

). Deja, katė yra žudymo mašina ir nesirenka, pelė ar paukštelis...
Aš planuoju pakelt nuo žemės ir kuo greičiau genėt apsipumpuravusias rožes, nes kuo didesnės akelės, kuo tankesnis krūmas, tuo daugiau jų nusibrūžina. Čia ne skupumas, labai nesmagu žiūrėt į tuščias "akiduobes", kai žinai, kad ten turėjo būti žiedų kekė, nusitrina patys didžiausi, patys reikalingiausi( čia aš iš pernykštės patirties). Galiu ir pati sau paprieštaraut, kad užtenka likusių, bet tuo metu būna labai negera

.
Ankstesnėj žinutėj kalbėjau apie pelėsius, apie vasarą per sausrą supelijusią, žolę, įdedu žadėtą nuotrauką, nes man visai nesuprantamas reiškinys.Sausra ir pelėsis nesuderinami, gal rasa kažkaip veikia. Čia saulėta vieta.

Gal ne visai į temą, jei nuspręsit, prašau šalinti.