Taip kruopščiai uždengiau rožes, gali būti, kad visai be reikalo.
Sausio 26-oji

Moderatorius: DaliaRaimonda
tikros žiemos aš ir noriu ir jos reikia, bet jau ne šį sezoną, augalai jau tikrai ne tik kad bunda, bet jau pabudę, magnolijos pumpuruose jau spalva matosi, narcizai ankstyvesni jau su pumpurais or ir hiacintų pumpurus mačiau. Aišku šalčiai ir sniegas nesunaikins augalų, bet nesinori prarasti žiedų
Visai geras vaizdas
yra vijoklinių arba tokių kurias kaip vijoklines galima augint ir nereikia dengti, aišku mes renkamės pagal žiedus ir dažniausiai tos atsparios šalčiams ne tokios jau populiarosRudenelis rašė: ↑05 Vas 2020 09:27O rožė-vijokliukas nuo atramos matau nenuimtas? Gal Kaune ne taip baisu laukti žiemos su nedengtom rožėm, bet Utenoj nedrįstu. O kai pagalvoju, kiek laiko ir jėgų išeina, kol nuimi nuo atramų, suguldai, paskui vėl keli, geni, riši... Prisiauginau vijoklinių, tai jau nepaprastai sunku darosi. Bet jos mano mylimiausios rožės. Kai kurios apsirgo rūdimis, jei taip ir toliau, reiks atsisveikinti. Kai kirsiu, balsu raudosiu
...
Labai gražus sodasEmilija rašė: ↑05 Vas 2020 10:42Vis buvo įdomu, kai elgiatės tokią "žiemą" su rožėmis. Aš vis dar neuždengus, stebiu orų prognozes ir jau atvirai sakant nebeturiu ūpo jas klotiNes jau pavasaris visai čia pat!
Esu susmaigsčiusi lankus, ant kurių dengiu medžiagą, bet kol kas taip viskas ir stovi. Apgenėjau rožes prieš porą savaičių ir jaučiuosi kaip kokioj Anglijoj![]()
Taigi matau, kad ne aš viena esu neuždengusi rožių.