Ačiū merginos

Regina, radau, kad buvot rašius anksčiau tik per tuos nervus ir skubėjimą pati pražiūrėjau. Arbyn šiuo metu niekur neradau pirkti (ir miskas.lt neturi), apskambinau visas parduotuves, tai man pasakė, kad turi arba gali užsakyti tik tą tepamą su smėliu, kur kiek supratau daugiau tinka medelių kamienams teplioti, kad negraužtų, ir "Plantskydd" - 99 % kraujo mileliai skiedžiami vandeniu ir purškiami arba šlakstomi ant pačių rožių. Dėl pastrojo man įsijungė kažkoks vidinis stabdis, kad tai kraujas - ir kaip aš savo rožes krauju šlakstysiu! gal tai ir kvaila, bet kol kas susilaikiau. Vakar po darbo lėkėm pažiūrėt ar dar kas liko, tai pagal vaizdą panašu, kad daugiau nebepaliesta, priraišiojau celofaninių maišelių, pagaliukų su buteliais, vyras ir sekmadienį ir dabar pašaudė į orą, dar kelias senas "bambioškes" paleido, gal kartais bus išsigandusios - nebeis daugiau...?
Kol kas dar liko ir nenugraužtų rožių - tikiuosi bus dar kam žydėti

, nelietė ir jau didelių, besiruošiančių sprogti pumpurų tik lapelius ir dar jaunus ūgliukus su jaunais pumpurėliais nuskabė - keistai dabar atrodo žiedų burbuliukai ant plikų stagarėlių...