Atsiprasau kad iskart neatsakiau) Regina,dar kovo pabaigoje grizo dukra su anukeliu is uzsienio-tai neko nespeju)jau pamirsau kaip sunku su mazu vaikeliu buna) o dar prie interneta nevisada galiu prieiti(nes visems reikia)Dukrai su vyru bendraut -kad nepamirst kaip atrodo ir vaikas teva pazintu kai gris namo)

Malonu kad mane nepamirsot)
Apie rezultatus-siemet mano rozes zemojo tuneliukose(rudeni nuskiniau visus lapus it purskiau su vario preparatu)zemojo po juoda agrodanga(skirta braskiems).Atidengiau ne iki galo jau kovo viduri-buvo visi rozes zali ir grazus.Po keliu savaiciu atidengiau visiskai-buvo jau ir juodu saku-ispjoviau visus kurie man nepatiko.Likau gana patenkinta rezultatu.Mire tik tai Eden rose

ir Moonligt(gal rasoma kitaip).Stipriau apsalo Lidija Friemane(gal kitaip rasoma)-bet jau stovi su pumpurais)

Is anglisku-1 Falstafas nekoks-neauga visai-norejau iskasti,bet gal jau ir ne geriasnis tam laikas)
Visi senoviniai ,floribundiniai ir poliantiniai puikiausiai atlaiko ziema.

Geguzio pradzioje purskiau su Skoru,actara,deciu.Dar balandzio pradzioje daviau jems pauksciu meslo,po keliu savaiciu rozem skirtos trasos,ir geguzes pabaiguoje vel pauksciu meslo
Pirma prazydo Pentifolija f,varps-tiesa pasakius pirma karta taip gausiai(neapsalo ne truputi),dabar zydi Agra,Singl Ceri,Hanza,Teresa bugnet pradeda zydet,zydi Knirps,Snow balet,Haze purpl-bet je visi turi po keleta ziedeliu)
Apie ligos-tfu tfu tfu ...kol kas mes sveiki -kuo ir visem linkiu ir apgailestauju skaitydama kad pas Nijole serga rudziu ir pas kitus .Amaru buvo tik ant Rose de Rest ne daug-nuemiau paprasciausiai.Turejau piuklialio -tai papurskiau vel kokteiliuku(skoras,decis ir aktara del viso pikto)Panasu kad dingo.Jau nematit nuvitusiu virsuniu.
Kol kas neturiu nuotrauku-nes vyras pamirsta is darbo atvezt mano kamera.
Linkiu visems kad rozes butu sveikos ir grazios,o jus visi nepavargusios(nu ne bent truputi)