Šiltnamis mano nešildomas, bet sandarus ir šiltas, viename kampe buvom pasidarę šiltnamiuką daigams auginti, tai ten buvo ventiliatorius- šildytuvas.
Pražydusios rožės ne pernykščio dauginimo, bet rudenį jas sunešiau žiemoti į šiltnamį, aišku, uždengiau. Pavasaris ankstyvas, tai jos jau ir pražydo. Pernai padauginau vienintelę Rose des Cisterciens, kadangi gautą sodinuką reikėjo patrumpint, tai negi išmesi

. Ji jau seniai nužydėjo, bet žiedui visgi neleidau išsiskleisti, silpnoka dar buvo.
Souvenir de la Malmaison Cl pas mane gal 4 metai, bet žiedų mačiau mažai. Dengiu kruopščiai, kai atidengiu, lyg ir džiaugiuosi, paskui nieko nelieka - ir apšalusi, ir nudegimas

. Jau pernai ruošiausi išmest, bet šiemet vėl pagailėjau, bet tikrai paskutinė vasara. Atsimenu, Nijolė tą patį apie ją rašė. Ko gero, dabar auginsiu šiltnamyj. Crazy for you žydi gerai, man patinka. Šie dabar išsiskleidę žiedai kone dvigubai didesni

, nors vazonas mažas.
Šiandien man beveik šventė - lyja ilgai lauktas lietus. Tai džiaugiuosi ir šiais žiedais ir ...ne tik žiedais...