picture hosting
Aišku, aš galėčiau apsieti ir be gėlių, bet jos padeda man išsaugoti pagarbą pačiam sau, nes įrodo, kad mano rankos ir kojos nesukaustytos kasdieninių rūpesčių. Jos – mano laisvės įrodymas.
Rabindranatas Tagorė
Moderatorius: Jūratė
Apipaišius senus lentgalius tokiom grožybėm jau beveik ir pragyventi iš jų galima būtų!!!Platelių rožė rašė:
picture hosting
Aišku, aš galėčiau apsieti ir be gėlių, bet jos padeda man išsaugoti pagarbą pačiam sau, nes įrodo, kad mano rankos ir kojos nesukaustytos kasdieninių rūpesčių. Jos – mano laisvės įrodymas.
Rabindranatas Tagorė
Kaip gi vardas jūsų angelės? man pažiūrėjus į ją toptelėjo vardai : Nakties ramybės angelė, Namų dvasia, Ramybė
Kaip kvepia levandomis takelis... NuostabuPlatelių rožė rašė:Meilė rožėms prasidėjo pasodinus pirmąjį erškėtį į gyvatvorę. Lydijos Freimane žiedai išsiskleidė 2009 m. birželyje. Vėliau gyvatvorę papildė kitos gražuolės: Ritausma, Mrs.Anthony Waterer, Platelių rožė, Schneekoppe..
Naujesnės rožės jau kėlėsi arčiau namų, buvo sodinamos gana spontaniškai ratu, taip pat prie terasos. Ir dabar jau ryškėja tokio "sodinimo būdo" klaidos. Šiemet pirmą kartą visos rožės peržiemojo be didesnių nuostolių. Ačiū forumo rožininkams už žinias ir naudingus patarimus!
Planuose laukia dar daugiau rožių ir sunkaus darbo, bet džiaugsmas kurį suteikia rožių žiedai atperka visus sunkumus.
mama Rūta ir dukra Ieva
Loreta, aš irgi niekur nenoriu eiti, nors wia būnu 24 ha per parą. VIsiškai suprantu tuos senolius, apie kuriuos dar neseniai rašydavo, kad visą gyvenimą iš kaimo nėra kojos iškėlę. Man irgi visko užtenka savo 9 ha. Net ir maisto iš tiesų į parduotuvę nebūtina važiuoti, galima būtų autolavke pasitenkinti. KItų prekių atveža kurjerių tarnybos:)LoretaA rašė:Paklausiau muzikos, peržiūrėjau darbus, pasivaikščiojau rožyne, pasėdėjau ant laiptelių ir niekur nebenoriu eiti ...