Čia jums galvoju parodyt mano pirmo rožyno gyvenimo fragmentus. Rožių auginime esu beveik naujokė, labai jau kažkuo girtis tikrai neturiu kuo, bet šitas mažas projektėlis man kaip žaidimas. Labai juo džiaugiuos

. Daug čia yra visokių liapsusų :oops: , bet pasižadu reikalo neapleist, gal ir atrasiu kokių tobulų momentų :lol:
Šią vietą vadinu rožynu, nes kitur rožės auga labai mišriai su visokiais kitokiais augalais ir rožynais tas vietas kažkaip neapsiverčia liežuvis vadint... O čia vien D. Austino, angliškos rožės

Tiesa, pirmais, t.y. šiais 2010, metais prisodinau dar visokių augaliukų, nes ne visos rožės pasodintos, daug tuščios vietos, tai nesinorėjo laikyt juodos žemės. Per vasarą pamačiau, kokie žolynai čia galės likt, o ką iškelsiu. Kol kas vyko eksperimentai :lol:
Formą iš pradžių braižiau popieriuje, o vėliau , kai jau buvo paruošta vieta (sklypas turi šiokį tokį nuolydį, tai lyginom paviršių), perkėliau ant žemės

Buvau numačius sodint iš viso 13 rožių (po 3 'trikampiuose', o vieną centre). Ačiū Dievui, jau berods vos ne dienai prieš sodinimą atsitokėjau, kad 'trikampiuose' tilps ne po 3, o laisvai po 5 rožes :lol:
Duobių ruošimas ir sodinimas nepraėjo be streso, nes užteko vieną dieną gerai palyt ir pažiūrėkit, kuo virto mano būsimas rožynas :o

13 rožių pasodinau pernai rudenį, likusias planuoju pasodint šį spalį (sąrašėlį, kas šįmet jau čia žydėjo, parašysiu vėliau)
Birželį

liepą
...bus toliau...