Mano sode auginamų rožių sarašas, jis nepilnas, jau reik pildyti, pažadu prisėsiu ir papildysiu

Kitą dieną idėsiu ir nuotraukų

Moderatorius: Jūratė
Atsiprašau prisiregistravusi idėjau nuorodąRegina rašė:Prašau paaiškinti man žioplai, kur ir kaip tą sąrašą galėčiau pamatyt? Atsivertus matau tik tuščią lapą, viską išmaigiau, išspaudžiau - niekur nerandu jokio sąrašo
Rita rašė:Nijole,Nijole,tiesiog nuostabu!Atsiprašau,bet man ,išdavikei ,dar gražiau,negu rožės![]()
![]()
.Štai pavyzdys,kaip kuriamas baltasis gėlynas,nuostabios pavasario gėlės,vasaros gėlės,rudens... ir baltas žiemos sniegas
Dar tik vieną žieduką išskleidė (ji buvo lepinama) rožė 'Cramoisi Superieur' China.vilmis rašė:Pasaka!!! O kas per rožė jau žiedą parodė?
Tokia jau sodininkų dalia - svajojam, planuojam, sodinam, o po metų kitų vėl viską iš naujo perdarom
Prisidedu prie visų aukščiau išsakytų pagyrimųkoala rašė:Fantastinis sodasLabai, labai gražu. Net ir nežinau - ar tulpės, ar rožės gražiau
Laiminga rašė:Tobula, visi žodžiai beprasmiai nusakyti jausmui. Kai kiti dūsauja (čia aš apie save), Nijolė kuria nuostabų sodą. Aš tiesiog dabar prašausi į svečius ir noriu rezervuotis Nijolės dėmesio 1-2 val. per rožių žydėjimą jos sode.