Moderatorius: Jūratė
Alinda rašė:Laukiu laukiu,jau ir vasara įpusėjo ,o Jūsų rožių sodo nuotraukų kaip nėra ,taip nėra......O kai dar paskaitai koke atsiliepimai po viešnagės![]()
![]()
,tai jau taip knieti pamatyt....
Pasodinti bendroje teritorijojeLoretaA rašė:Sunkiai įsivaizduoju ką dar galima daryti su 14 metų rožėmis, nei sudeginti
Vien balto norėjau, bet niekaip nesiryžau išmesti Luise od. ir schsrles austin tai gausis šviesiai persiškai baltasLoretaA rašė:Spėju - bus baltas rožynas - gėlynas.
Loreta paaiškino kkad kartais seni krūmai sunkiai atsigaudinėja persodinti, bet ne tik tai kad man jos nusibodo, ne, kai rožės žydi bet kokios jos nėra nuobodžios tik turi trūkumų tai yra negraži lapija krūmas siauras ten kur reiktų platesnio, varganai žyti, arba tai kad aš tokią pačią rožę turi tik kitoje vietoje, mano sode per didelė prabanga auginti po kelias rožes vienos veislės tik skirtingose vietose, vietos stoka. Ir ateina laikas kai norisi keistisLoretaA rašė:Jos neblogos, bet persodinus taps varganos ir ilgiems metams, jeigu net prigys. O Nijolei, matyt, netiko spalviškai.
Labasmigles rašė:Esu sužavėta Jūsų rožynu. Kokias efektingas veisles galėtumėte patarti iš hibridinių arbatinių rožių veislių? Patiko Nostalgie, Parole, Neue Revue. Tik nežinau kur Vilniuje galima būtų įsigyti? Gal ir Jūs turite pardavimui kokių nors veislių? Nesinori pirkti iš prekybos centrų, dažnai bevardžių rožių. Esu pirkusi Kronnenburg, Gloria day, Eiffel tower, Margarett.
Dėkoju už atsakymą.