Nebaigiau jums vakar rašyti, nes pradėjau "lūžinėti" ir nuėjau miegoti
Tai apie savo turimas AH iš "Renaissance" serijos baigiau rašyti. Kitos mano auginamos, jau ir priskiriamos prie krūminių rožių. Jos aukštesnės, krūmai nėra platūs, bent kol kas. Bet kaip jau pirmiau minėjau tvirtomis šakomis, bet ne "pagaliais". Atrodo tik "Nadia" rudeniop "pagalius" su žiedais viršūnėje kelis išaugino.
Neužmušama, nenustojanti žydėti ir tikrai galėtų augti net patvoryje, tai krūminė rožė "Bonita Renaissance". Tik iš jos aš tikėjausi senovinio ar romantiško tipo žiedų. Deje, žiedai neturintys per daug žiedlapių. Išliko atmintyje jos stiprus aromatas

. Žiedlapiai jos nužydėję nubyra.
Hosted on Fotki
Hosted on Fotki
"Sandros Renaissance" žiedai didesni, tai ji kartais žiedų nenulaiko.
Hosted on Fotki
Bet man labai gražu tokios spalvos rožės, tad į tą palinkimą nelabai kreipiu dėmesį. Žydėjo kelis kartus per vasarą. Tik krūmas dar nėra didelis. Tad, labai įdomu, kaip visos Renaissance rožės pasirodys šiemet. Tada apie žydėjimą galima būtų daugiau kalbėti, juk krūmai jau didesni turėtų būti, tai gal tie žiedai be jokios pertraukos keis vieni kitus.
O "Nadia Renaissance" labai gražiais sodriai raudonais žiedais. Tipiškai senųjų rožių žiedų forma. Tik pas mane nuotraukose to raudonio nesimato.
Vienu žodžiu, aš iš "Renaissance" nei viena rože nenusivyliau