O kai aš perku pavasarį žydinčias gėles,tas pačias tulpes ar narcizus,renkuosi ir tokios spalvos ir anokios....Bet kai pražysta, man gražiausios būna geltonos

Moderatorius: Rasa
PražydoElena rašė:Regina, ar jūsų šilagėlės dar nežydi?
Vietos tai saulėtos ir kiti augalai aplink dar nespėjo užaugti, bet žemė tai sunki ten. Būtinai reikia perkelti. Gal geriausia po žydėjimo? O kaip man jas išskirstyti, jei su visu gniužulu? Nes kaip sudygo, tai taip ir auga viena ant kitos.Elena rašė:Žydės,niekur dėsis. Rašo; geriausiai auga labai saulėtoje,apysausėje, vandeniui laidžioje, derlingoje dirvoje. Pavasarį sodinti su visu gniužulu, nelabai pakenčia kitų augalų, ypač aukštesnių, kaimynystę.
Pritariu, kad reikėtų palaukti kol peržydės, o tada apsiniaukusią dieną, arba lynojant, verst lauk ir išrankiojus po vieną pasodinti kur nuplanuosit, kitaip nusigaluos neretintos.Regina rašė:Vietos tai saulėtos ir kiti augalai aplink dar nespėjo užaugti, bet žemė tai sunki ten. Būtinai reikia perkelti. Gal geriausia po žydėjimo? O kaip man jas išskirstyti, jei su visu gniužulu? Nes kaip sudygo, tai taip ir auga viena ant kitos.