Raganių užsakymas iš lenkų

Parduodam, dovanojam, keičiamės, perkam...
Turgelyje savo skelbimus, susijusius su rožių auginimu, gali dėti tik LRD nariai, LRD forumo dalyviai ir asmenys, prisidedantys prie šviečiamosios LRD veiklos. Komerciniai skelbimai bus trinami.
Skelbti atsakymą
Tadas
Pranešimai: 692
Užsiregistravo: 13 Rgs 2010 20:11
Miestas: Utena

Re: Raganių užsakymas iš lenkų

Standartinė Tadas » 29 Bal 2016 20:03

Rudenelis rašė:Kaip tik šiemet tamsių nelabai mačiau, bent jau pas mus. Daug visokių rausvų - dryžuotų. Mačiau pilnavidurę Teshio, bet ta tik mėlyna, ne tamsi. Tokių kaip Jūratės nuotraukose visai nėra, gaila.
Mačiau mokvežoje raganių, galit apsidairyti :) Lik ir sodo rožės.

Vartotojo avataras
DaliaRaimonda
Pranešimai: 2126
Užsiregistravo: 16 Rgs 2010 19:00
Miestas: Kaunas

Re: Raganių užsakymas iš lenkų

Standartinė DaliaRaimonda » 30 Bal 2016 07:02

Ačiū Tadai :) Sodo rožės kataloge šiemet kaip tyčia nėra tamsių raganių, tai vargu ar į Moki Veži jie bus tokių atvežę. Bet kiti gal ras jiems patinkančių :)
Žalioje stotelėje Kauno Žaliakalnyje (prie turgaus) 50% nuolaida rudens trąšoms. Ta nuolaida tik šioje parduotuvėje, nes ji labai nedidelė ir neturi sandėlio prekėms laikyti.
Egidija, man tai visai gražu vienas rausvas atspalvis. New Dawn beveik balta, tai viskas su tuo deriniu gerai :)

Egidija
Pranešimai: 324
Užsiregistravo: 12 Bir 2015 04:12
Miestas: Kaišiadorių r.

Re: Raganių užsakymas iš lenkų

Standartinė Egidija » 01 Geg 2016 18:32

Labas vakaras merginos,aš visa apsipatenkinusi <3. Išsikalbėjome,kad kaimynės marti prekiauja raganėmis,taigi,man tereikėjo vakar paprašyti ir šiandien 4 raganės per tvorą atkeliavo pas mane (dance) The President;Multi Blue;Rhapsody;Thyrislund.Dar visai mažytės,po 8 eurus.Taip brangu,bet iš namų nereikėjo niekur važiuoti.Taigi,visos nukeliavo prie rožių MME Isaac Pereire ir Rosarrium Uetersen. Čia aš darau tokią pasisėdėjimui apvalią vietelę,kur aplinkui bus aukšti augalai...akmenys laikinai(jais prispausta plėvelė ir apmulčiuota pjuvenomis,apačioje durpė),visur turėtų būti plastiko bortai,bet dar jų nepirkau,nes mąstau apvalumą padaryti vientisą ir dar daugiamečiais augalai papildyti...taigi,dar kelios raganės ir jau šiemet bus gana :D Paveikslėlis

Gema
Pranešimai: 2245
Užsiregistravo: 07 Sau 2012 14:58
Miestas: Daugailių sen. Utenos r.--JK
Susisiekti:

Re: Raganių užsakymas iš lenkų

Standartinė Gema » 02 Geg 2016 04:19

Nuostabi "prekyba" per tvorą!!! :D

Skelbti atsakymą

Grįžti į